Mauro Bandini

Mauro Bandini Zgodovina

Pred 20 leti so se uresničile naše sanje: omogočiti vsem možnost, da skrbijo zase s pomočjo premium kakovostnih in certificiranih izdelkov, ki so najboljše kar ponuja narave za zdravje in dobro počutje ljudi.

Mauro Bandini, ustanovitelj podjetja, od diplome iz zeliščarstva in magisterija iz farmacije na Univerzi v Ferrari naprej goji svojo strast do zdravilnih rastlin. Njegovo veliko znanje na področju znanosti je bilo obogateno z marketinškimi veščinami za farmacevtsko industrijo in skrbjo za zdravje z magisterijem farmacevtskega marketinga.

Leta 2004, potem ko je nekaj let delal v lekarni, je Mauro Bandini ustanovil prvo podjetje Bandini Pharma za izdelavo inovativnih in kakovostnih prehranskih dopolnil, in od takrat s svojim osebjem neumorno deluje, da bi uresničil svojo poslanstvo.

Pot Maura Bandinija nas je pripeljala v srce Italije, v bližino slikovitega zgodovinskega središča Santarcangelo v Emiliji-Romanji, kjer je podjetje našlo svoj dom. Tu, med starimi obzidji tega kraja bogatega zgodovine, smo gojili svojo strast do dobrega počutja in zdravja ljudi.

Sprva majhni, vendar z veliko vizijo, smo napravili prvi korak v Italiji, naši domovini. Postali smo vodilni v Italiji na področju prehranskih in športnih dopolnil ter zahvaljujoč našemu stalnemu raziskovanju in inovacijam postajamo vedno bolj prepoznavni tudi na mednarodnem nivoju.

Naša zavezanost, predanost in kakovost naših izdelkov so pritegnili pozornost tudi preko nacionalnih meja, kar nas je pripeljalo do osvajanja številnih mednarodnih trgov.

Vsak dan se trudimo, da svojim strankam ponudimo najboljše, tako da sledimo celotnemu proizvodnemu procesu, od iskanja najboljših surovin do proizvodnje, pri čemer uporabljamo visoko kakovostne sestavine in najnaprednejše tehnologije proizvodnje.

Številne surovine prihajajo prav iz Italije, kar priča o našem prizadevanju za kakovost in trajnost, saj verjamemo, da skrb za svoje zdravje ne sme škoditi svetu okoli nas.

Kakovost je v središču vsega, kar počnemo in je osredotočena na naše 3 glavne linije prehranskih, športnih in liposomalnih dopolnil, ki so plod let raziskav in razvoja, zasnovanih tako, da zadovoljijo potrebe vseh, od fitnes strokovnjaka do navadnega ljubitelja dobrega počutja.

Naša zgodba se tu ne konča.

Mauro Bandini je oblikoval dinamično in strokovno ekipo, vedno pripravljeno na izboljšave in obnovo, da bi čim bolje zadovoljila potrebe svojih strank. Zdravje naših potrošnikov je v središču vsega, kar počnemo in to nas vodi vsak dan v našem prizadevanju, da ponudimo italijansko testirano kakovost, brez neželenih dodatkov, arom, barvil, konzervansov in brez GSO.

Tukaj smo, da vas vodimo na vašem potovanju do dobrega počutja na italijanski način. Smo “Bandini Pharma”, smo tu, da naredimo razliko.