Liposomski Glutation – 60 Kapsul

21,90

  • SUPER ANTIOKSIDANT. Liposomski Glutation, ki velja za kralja antioksidantov, ima optimalno obliko za presnovo za vaše telo. Izkoristite najnovejše dosežke in storite to v dobro vašemu zdravju: visoka biološka uporabnost.
  • IMUNSKI OJAČEVALEC. Zaščitite svoje celice, podprite jetra in svoj imunski sistem z liposomskim glutationom. Glutation deluje na proste radikale in izboljšuje učinkovitost drugih antioksidantov v telesu. S staranjem ali po bolezni se naravna proizvodnja glutationa v jetrih zmanjšuje.
  • VSESTRANSKO DELOVANJE NA VAŠ ORGANIZEM. Glutation ima širok spekter delovanja na sintezo proteinov, upočasnjuje proces staranja celic in tkiv, deluje na kardiovaskularni sistem, prebavni sistem, kognitivno zdravje, odstranjevanje težkih kovin, kot sta kadmij in živo srebro, ki potujeta skozi jetra in ledvice.
  • REFERENČNI LABORATORIJ, ZAGOTOVILA KAKOVOSTI. Razvijamo najnovejše prehranske inovacije. Naša prednostna naloga je ustvariti najboljše prehranske dodatke, ki so na voljo na trgu: sledljivost, kakovost, biološka uporabnost, spoštovanje evropskih standardov in dobrih proizvodnih praks (GMP).
  • PREMIJSKA KAKOVOST. Narejeno v Italiji, podvrženo najstrožjim kontrolam kakovosti in varnosti, z najčistejšimi sestavinami. Sledimo pravilom dobrih proizvodnih praks (GMP). Naši izdelki so tudi certificirani (ISO22000, ISO9001, KOSHER in HALAL).
SKU 8033162422320 Category

Dodatne informacije

Glutation je prehransko dopolnilo na osnovi zmanjšanega L-glutationa.

INFORMACIJE O HRANILNI VREDNOSTI
 
Informacije o hranilni vrednosti Na dnevni vnos (1 kapsula)
L-glutation 250 mg
SESTAVINE
L-glutation (Setria®) zmanjšan, kapsula (hidroksi-propilmetilceluloza, stabilizator: kalcijev karbonat), voda, fosfolipidi, sladilo (ksilitol), konzervans, aroma.
NAVODILA ZA UPORABO
Priporoča se zaužitje 1 kapsule na dan.
OPOZORILA
Prehranska dopolnila naj ne bi nadomestila raznolike, uravnotežene prehrane in zdravega načina življenja. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hraniti izven dosega otrok, mlajših od 3 let.
PRAVILA SHRANJEVANJA
Hraniti na hladnem in suhem mestu, stran od virov toplote. Rok trajanja se nanaša na nepoškodovan in pravilno shranjen izdelek.