Prodajni pogoji

1. Splošne informacije

– Vse cene vključujejo DDV, razen kjer je izrecno navedeno drugače.
– Prodaja je varovana z vsemi pravicami, ki urejajo transakcije po pošti in preko telekomunikacij.
– Bandini Pharma S.R.L. si pridržuje pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Ne odgovarjamo za morebitne napake pri cenah na naši spletni strani.

2. Načini nakupa

Nakupi so mogoči le preko naše spletne strani.

3. Načini plačila

– Kreditna kartica: z uporabo našega spletne trgovine lahko plačate s karticami VISA, VISA Electron, PostePay, Mastercard, Carta Aura, American Express in Diners.
– PayPal: Uporaba PayPala je resnično preprosta. Odpri brezplačen račun, potrdi e-pošto in poveži način plačila s svojim računom PayPal. Z PayPalom vam ni treba vnašati finančnih informacij ob vsakem nakupu ali deliti osebnih podatkov s prodajalcem.

4. Dostava v Italijo

Stroški dostave se samodejno dodajo v košarico glede na težo pošiljke.
Lahko se poslužujete kurirja GLS.

5. Dostave izven Italije

.

6. Jamstvo – Način

Vsi izdelki, ki so naprodaj na www.liposomal.it, so zajeti z zakonsko jamstvo za skladnost, določeno v členih 128-135 potrošniškega zakonika.

Zakonska garancija velja dve leti od dobave blaga in jo mora potrošnik uveljavljati v dveh mesecih od odkritja napake.

Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice glede zakonske garancije, tako da se neposredno obrne na Bandini Pharma S.R.L.

V primeru pomanjkljive skladnosti je treba kontaktirati Bandini Pharma S.R.L. na naslovu: sales@bandini-pharma.com

Sedež za vložitev pritožb je izključno naslednji:

BANDINI PHARMA D.O.O.

47923 Rimini (RN) Italy
Telefon: +39 3515198144
urnik: Pon. – Pet. 8:30 – 16:30

7. Vračilo

Samo za nakupe s fiskalnim računom: imaš pravico do odstopa od pogodbe, brez navedbe razlogov, v 30 dneh. Rok za odstop poteče po 30 dneh od dneva dostave, bodisi tebi ali osebi, ki jo določiš za prevzem poslanih izdelkov.

Ob upoštevanju tega roka (rok za odstop) je dovolj, da nam pošlješ pisno sporočilo po pošti na naslov:

Bandini Pharma S.R.L., via del Salice, 42, 47822 Santarcangelo di R. (RN), Italija, ali prek e-pošte na: sales@bandini-pharma.com

Po prejemu tvoje izrecne volje za odstop od pogodbe ti bomo nemudoma poslali potrditev prejema po elektronski pošti ali po pošti. V komunikaciji te prosimo, da nam navedeš, kateri izdelki so predmet vračila, in ali želiš zamenjavo ali vračilo denarja.

8. Učinki odstopa:

Če odstopiš od te pogodbe, ti bodo povrnjena vsa plačila, ki si jih opravil(a) na naši spletni strani, vključno s stroški dostave (z izjemo dodatnih stroškov, ki izhajajo iz tvoje morebitne izbire vrste dostave, drugačne od najcenejše standardne dostave, ki jo ponujamo). Povračila bodo izvedena z istim plačilnim sredstvom, ki je bilo uporabljeno pri začetni transakciji. V primeru plačila z gotovino ob dostavi bo povračilo izvedeno prek bančnega nakazila, zato te bomo prosili, da nam posreduješ svojo številko IBAN. Povračilo se lahko odloži do prejema blaga ali do dokazila s strani potrošnika, da je blago poslal nazaj, če je to prej.

Če je potrošnik prejel blago, ki je predmet pogodbe, ga prosimo, naj vrne blago na naslov:

Bandini Pharma S.R.L., via del Salice, 42 47822 Santarcangelo di R. (RN) Italy

Stroški neposrednega vračila blaga bodo na tvojem strošku.

Upoštevaj, da si odgovoren(a) le za zmanjšanje vrednosti blaga zaradi ravnanja z blagom, ki ni nujno za ugotavljanje narave, lastnosti in delovanja blaga.

Izjeme po členu 59 Zakona o potrošništvu (Zakonodaja, ki je stopila v veljavo 6. septembra 2005, št. 206):

Skladno s členom. 59, navedemo, da odstop ni mogoč za naslednje izdelke (npr.: po meri izdelana blaga, prilagojena blaga, blaga, ki se lahko hitro poslabšajo ali pretečejo, kot na primer biološka živila s kratkim rokom uporabnosti ali izdelki, prodajani v posebni ponudbi z omejenim rokom uporabnosti, pokvarljiva blaga, če so odprta iz njihove originalne embalaže, in v primeru, da je bil odstranjen varnostni pečat).