Morski Magnezij – 120 Kapsul

9,90

  • MAGNEZIJ PROTI STRESU IN UTRUJENOSTI. Njegove koristi (in mnoge druge) so odobrene s strani evropskih zdravstvenih organov (EFSA).
  • ČIST MAGNEZIJ B6 Z VISOKO ABSORPCIJO IN PREIZKUŠENO VSEBNOSTJO. Naša morski magnezij je čist. Dnevni odmerek (1 kapsula) vam bo zagotovil 200 mg aktivnega magnezija. Dodali smo vitamin B6 za spodbujanje absorpcije in s tem učinkovitost že pri prvem zaužitju.
  • PRAKTIČNO IN VZDRŽLJIVO ZA NEGO Z MAGNEZIJEM. Dovolj je 1 enostavna kapsula na dan za zaužitje 200 mg aktivnega magnezija in uživanje v vseh njegovih koristih. Bandini vam ponuja ekonomično embalažo s 120 kapsulami, kar zadošča za 4-mesečno nego.
  • KAKOVOST. Naš magnezij je narejen v Italiji. Vse naše sestavine zagotovljeno brez gensko spremenjenih organizmov, brez dodatkov, brez pesticidov in brez alergenov. Kapsule so 100% rastlinske (primerne za vegetarijansko ali vegansko prehrano).
  • CERTIFICIRAN IZDELEK. Narejeno v Italiji, podvrženo najstrožjim nadzorom kakovosti in varnosti ter z najčistejšimi sestavinami. Sledimo pravilom dobre proizvodne prakse (GMP). Naši izdelki so tudi certificirani (ISO22000, ISO9001, KOSHER in HALAL)
SKU 8033162422047 Category

Dodatne informacije

Morski Magnezij je prehransko dopolnilo na osnovi morskega magnezija.

HRANILNE INFORMACIJE
Hranilne informacije Za dnevni odmerek (1 kapsula)
Magnezij 200 mg (53,3 % PDV*)
Vitamin B6 1,4 mg (100 % PDV*)
*PDV: Priporočeni dnevni vnos
SESTAVINE
Morski magnezijev oksid, rastlinska kapsula (hidroksipropilmetilceluloza), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), sredstvo za polnjenje: mikrokristalna celuloza, sredstva proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin.
NAČIN UPORABE
Zaužijte 1 kapsulo na dan z vodo ali drugo izbrano pijačo.
OPOZORILA
Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hraniti izven dosega otrok, mlajših od 3 let. Prehranski dodatki niso mišljeni kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. Ne uporabljajte med nosečnostjo in pri otrocih ali v daljših obdobjih brez posveta z zdravnikom.
NAČIN SHRANJEVANJA
Hraniti v hladnem in suhem prostoru. Izogibajte se izpostavljanju virom toplote, neposredni svetlobi in vlažnim okoljem. Rok trajanja se nanaša na nepoškodovan in pravilno shranjen izdelek.