Melatonin – 200 Tablet

7,90

  • VISOK ODMEREK, ZAGOTOVLJENA ZALOGA. Prehransko dopolnilo z visokim odmerkom, ki vsebuje 1 mg melatonina na dnevni odmerek (1 mikrotableta). Praktično pakiranje z 200 tabletami, kar zadostuje za več kot 6 mesecev.
  • FUNKCIONALNOST in SESTAVINE. Melatonin prispeva k zmanjšanju časa potrebnega za uspavanje. Blagodejni učinek se doseže z zaužitjem 1 mg melatonina malo pred spanjem. Sestavine: sredstvo za polnjenje: mikrokristalna celuloza; maltodekstrin; sredstva proti sprijemanju: silicijev dioksid, soli maščobnih kislin (rastlinskega izvora); melatonin.
  • NAČIN UPORABE. Zaužijte 1 tableto na dan, malo pred spanjem. Ena tableta na dan zadostuje za zadovoljitev potreb odraslega. Naše izjemno majhne tablete (mikrotablete) imajo premer le 6 mm, enostavne so za zaužitje in enostavno pogoltniti.
  • PREIZKUŠENA KAKOVOST. Melatonin 200 tablet Bandini Pharma je izdelan iz skrbno izbranih surovin. Naš izdelek ne vsebuje sestavin živalskega izvora (100% vegansko), naravno je brez gensko spremenjenih organizmov, soje, arom in barvil.
  • CERTIFICIRAN IZDELEK. Bandini Pharma je italijansko podjetje, ki ponuja inovativne in kakovostne izdelke za zdravje in dobro počutje ljudi in deluje dinamično in profesionalno: naši izdelki so izdelani v našem certificiranem laboratoriju GMP, UNI EN ISO 9001:2015 in ISO 22000. Linija Bandini Pharma, v celoti zasnovana v Italiji, vključuje široko paleto izdelkov z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno.
SKU 8033162421927 Category Tag

Dodatne informacije

Melatonin je prehransko dopolnilo na osnovi melatonina.

Melatonin je hormon, ki ga proizvaja naše telo, predvsem v temi. V svetlih okoljih je proizvodnja melatonina nižja. Melatonin prispeva k zmanjšanju časa potrebnega za uspavanje.
HRANILNE INFORMACIJE
 
Hranilne informacije Za dnevni odmerek (1 tableta)
Melatonin 1 mg
SESTAVINE
Sredstvo za polnjenje: mikrokristalna celuloza; sredstva proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin; melatonin.
NAČIN UPORABE
Priporoča se zaužitje 1 tablete na dan malo pred spanjem.
OPOZORILA
Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hraniti izven dosega otrok, mlajših od treh let. Prehranski dodatki niso mišljeni kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. Prekomerno uživanje lahko povzroči odvajalni učinek.
NAČIN SHRANJEVANJA
Hraniti v hladnem in suhem prostoru. Izogibajte se izpostavljanju virom toplote, neposredni sončni svetlobi in vlažnim okoljem.