Jod + Selen – 160 tablet

8,90

  • VISOK ODMEREK, ZAGOTOVLJENA ZALOGA. Prehransko dopolnilo z visokim odmerkom, ki vsebuje 225 mcg joda (iz kalijevega jodida, KI) in 100 mcg selena (iz selen L-metionina) na 2 tableti. Priporočeni dnevni odmerek je 2 tableti. Praktično pakiranje z 160 tabletami.
  • FUNKCIONALNOST in SESTAVINE. Jod+Selen je prehransko dopolnilo, ki vsebuje jod in selen. Jod prispeva k normalni kognitivni funkciji, normalnemu energetskemu metabolizmu in normalnemu delovanju živčnega sistema. Selen prispeva k zaščiti celic pred oksidativnim stresom in k normalnemu delovanju imunskega sistema. Sestavine: mikrokristalna celuloza, magnezijeve soli maščobnih kislin, selen, L-metionin, kalijev jodid.
  • NAČIN UPORABE. Zaužijte 2 tableti na dan z vodo ali drugo (nealkoholno) pijačo po izbiri. Naše majhne tablete imajo premer le 11 mm, so enostavne za zaužitje in se enostavno požirajo.
  • PREIZKUŠENA KAKOVOST. Jod + Selen 160 tablet je bil ustvarjen z skrbno izbiro surovin. Naš izdelek ne vsebuje sestavin živalskega izvora (100% veganski), je popolnoma brez gensko spremenjenih organizmov, arom in barvil.
  • CERTIFICIRAN IZDELEK.Bandini Pharma je italijansko podjetje, ki ponuja inovativne in kakovostne izdelke za zdravje in dobro počutje ljudi in deluje dinamično in profesionalno: naši izdelki so izdelani v našem certificiranem laboratoriju GMP, UNI EN ISO 9001:2015 in ISO 22000. Linija Bandini Pharma, v celoti zasnovana v Italiji, vključuje široko paleto izdelkov z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno.
SKU 8033162421965 Category

Dodatne informacije

JOD+SELEN prehransko dopolnilo z jodom in selenom.

Jod prispeva k normalni proizvodnji ščitničnih hormonov in skupaj s selenom k normalnemu delovanju ščitnice. Selen dodatno prispeva k zaščiti celic pred oksidativnim stresom in k normalnemu delovanju imunskega sistema.
HRANILNE INFORMACIJE
Hranilne informacije Za dnevni odmerek (2 tableti)
Jod 225 mcg (150% PDV*)
Selen 100 mcg (182% PDV*)
*PDV: Priporočeni dnevni vnos
SESTAVINE
Selen L-metionin, kalijev jodid; polnilo: mikrokristalna celuloza; sredstva proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid.
NAČIN UPORABE
Priporoča se zaužitje 2 tablet na dan.
OPOZORILA
Prehranski dodatki niso mišljeni kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hraniti izven dosega otrok, mlajših od 3 let.
NAČIN SHRANJEVANJA
Shranjujte na hladnem in suhem mestu, stran od virov toplote. Rok uporabnosti se nanaša na nepoškodovan izdelek, ki je bil pravilno shranjen.