Alfa lipoična kislina – 100 kapsul

13,90

  • ALFA LIPOIČNA KISLINA, 200 MG NA KAPSULO – Naš veganski dodatek vsebuje 200 mg čiste alfa lipoične kisline na kapsulo. Vsaka steklenička vsebuje 100 kapsul, ki jih je enostavno zaužiti, odlično razmerje med kakovostjo in ceno.
  • KAJ JE ALFA LIPOIČNA KISLINA?  – Alfa lipoična kislina je naravni antioksidant, prisoten v živilih, kot so špinača, brokoli, brstični ohrovt, krompir in notranji organi (kot so jetra in ledvice). Naše kapsule za enostavno zaužitje vam omogočajo, da izkoristite koristi alfa lipoične kisline in so primerne tudi za vegetarijansko ali vegansko prehrano.
  • 100% ČIST IN NARAVEN IZDELEK – Naš dodatek alfa lipoične kisline je brez sintetičnih dodatkov, veziv ali polnil in je izdelan izključno iz naravnih in kakovostnih sestavin. Ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil ali arom. Poleg tega je popolnoma brez gensko spremenjenih organizmov.
  • PREIZKUŠENA KAKOVOST. Alfa lipoična kislina 100 kapsul je bila ustvarjena z natančnim izborom surovin. Naš izdelek je naravno brez gensko spremenjenih organizmov, soje, arom in barvil. Alfa lipoična kislina, prehransko dopolnilo podjetja Bandini Pharma.
  • CERTIFICIRAN IZDELEK. Bandini Pharma je italijansko podjetje, ki ponuja inovativne in kakovostne izdelke za zdravje in dobro počutje ljudi in deluje dinamično in profesionalno: naši izdelki so izdelani v našem certificiranem laboratoriju GMP, UNI EN ISO 9001:2015 in ISO 22000. Linija Bandini Pharma, v celoti zasnovana v Italiji, vključuje široko paleto izdelkov z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno.
SKU 8033162421989 Category

Dodatne informacije

Alfa lipoična kislina je prehransko dopolnilo na osnovi alfa lipoične kisline.

Hranilne informacije
 
Hranilne informacije Za dnevni odmerek (1 kapsula)
Alfa lipoična kislina 200 mg
SESTAVINE
Alfa lipoična kislina, kapsula (hidroksipropilmetilceluloza, stabilizator: kalcijev karbonat), sredstvo za zgoščevanje: mikrokristalna celuloza; sredstva proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin.
NAVODILA ZA UPORABO
Priporoča se ena kapsula na dan.
OPOZORILA
Prehranski dodatki niso mišljeni kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hranite izven dosega otrok, mlajših od 3 let. Pred uporabo izdelka svetujemo posvet z zdravnikom. V redkih primerih lahko alfa lipoična kislina povzroči hipoglikemijo.
NAČIN SHRANJEVANJA
Hranite na hladnem in suhem mestu, stran od virov toplote. Minimalni rok uporabe se nanaša na nepoškodovan, pravilno shranjen izdelek.