Ashwagandha – 60 kapsul

9,90

  • VISOKA UČINKOVITOST, VISOKA KONCENTRIRANOST. Visoko koncentriran prehranski dodatek, ki vsebuje 500 mg KSM-66 Ashwagandhe za dnevni odmerek (1 kapsula). Pakiranje vsebuje 60 kapsul, kar zadostuje za dva meseca.
  • FUNKCIONALNOST. Ashwagandha je prehransko dopolnilo na osnovi Withania somnifera, ki ima tonično-prilagodljiv učinek (na fizično in mentalno utrujenost), spodbuja sprostitev in duševno dobro počutje ter podpira naravne obrambne mehanizme organizma.
  • NAVODILA ZA UPORABO. Zaužiti 1 kapsulo Ashwagandhe na dan z vodo ali drugo (nealkoholno) pijačo po izbiri. Kapsula zagotavlja celovitost aktivne snovi.
  • PREIZKUŠENA KAKOVOST. Ashwagandha 60 kapsul je bila ustvarjena z natančno izbiro surovin. BANDINI Pharma tako uporablja premium sestavino z visokimi standardi KSM-66. Naš izdelek je torej popolnoma brez gensko spremenjenih organizmov, arom in barvil.
  • CERTIFICIRAN IZDELEK. Bandini Pharma je italijansko podjetje, ki ponuja inovativne in kakovostne izdelke za zdravje in dobro počutje ljudi in deluje dinamično in profesionalno: naši izdelki so izdelani v našem certificiranem laboratoriju GMP, UNI EN ISO 9001:2015 in ISO 22000. Linija Bandini Pharma, v celoti zasnovana v Italiji, vključuje široko paleto izdelkov z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno.
SKU 8033162421910 Category

Dodatne informacije

Ashwagandha je prehransko dopolnilo na osnovi Withania somnifera.

Ima tonično-prilagodljiv učinek na telo, spodbuja sprostitev in duševno dobro počutje ter podpira naravne obrambne mehanizme organizma, kar pomaga pri soočanju s fizično in mentalno utrujenostjo.
HRANILNE INFORMACIJE
 
Hranilne informacije Za dnevni odmerek (1 kapsula)
KSM-66® Ashwagandha 500 mg
SESTAVINE
KSM-66® (Withania somnifera (L.) Dunal) koreninski ekstrakt, kapsula (hidroksipropilmetilceluloza, stabilizator: kalcijev karbonat), sredstvo za zgoščevanje: mikrokristalna celuloza; sredstva proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin. Lahko vsebuje mleko in sojo.
NAVODILA ZA UPORABO
Zaužiti 1 kapsulo na dan z vodo.
OPOZORILA
Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hraniti izven dosega otrok, mlajših od treh let. Prehranski dodatki niso mišljeni kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja.
NAČIN SHRANJEVANJA
Hraniti v hladnem in suhem prostoru. Izogibajte se izpostavljanju vročini, direktni sončni svetlobi in vlažnim okoljem.