Bromelain – 180 kapsul

14,90

  • BROMELINE Z ODVAJALNIM UČINKOM. Ta izdelek vsebuje bromelino, pridobljeno iz izvlečka ananasa; vsaka kapsula vsebuje 500 mg bromeline, kar skupaj znaša 1000 mg na dan (2 kapsuli).
  • NAČIN UPORABE. Priporočamo zaužitje 2 kapsul na dan, z obilo vode, bodisi po obroku za spodbujanje prebavnih funkcij ali na tešče za pomoč pri odvajanju.
  • SPODBUDUJE MIKROCIRKULACIJO IN PREBAVO. Redna uporaba omogoča zmanjšanje občutka teže in utrujenosti v nogah, ter občutek napihnjenosti z odvajanjem tekočin in razstrupljanjem organizma, kar pomaga tudi pri boju proti celulitu. Pomaga tudi pri prebavi, preprečuje težave s prebavo in zmanjšuje občutek napihnjenosti trebuha.
  • PREIZKUŠENA KAKOVOST. Bromelina 180 kapsul je bila ustvarjena z natančno izbiro surovin. Naš izdelek je popolnoma brez gensko spremenjenih organizmov, arom in barvil.
  • CERTIFICIRAN IZDELEK. Bandini Pharma je italijansko podjetje, ki ponuja inovativne in kakovostne izdelke za zdravje in dobro počutje ljudi in deluje dinamično in profesionalno: naši izdelki so izdelani v našem certificiranem laboratoriju GMP, UNI EN ISO 9001:2015 in ISO 22000. Linija Bandini Pharma, v celoti zasnovana v Italiji, vključuje široko paleto izdelkov z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno.
SKU 8033162422405 Category

Dodatne informacije

BROMELAIN je prehransko dopolnilo na osnovi izvlečka ananasa.

Ananas je priporočljiv za podporo prebavnim funkcijam, odvajanju tekočin iz telesa (občutek teže v nogah) ter funkciji mikrocirkulacije. Poleg tega prispeva k zmanjšanju celulitnih nepravilnosti.
HRANILNE INFORMACIJE
 
Hranilne informacije Za dnevni odmerek (2 kapsuli)
Bromelain 1000 mg (2500 GDU*)
*GDU: Želatinske raztopinske enote
SESTAVINE
Bromelain 2500 GDU/g iz Ananas Comosus (L.) Merr. stebelni ekstrakt, rastlinska kapsula (premazno sredstvo: hidroksipropilmetilceluloza, stabilizator: kalcijev karbonat); sredstva proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin.
NAČIN UPORABE
Zaužiti 2 kapsuli na dan z vodo.
OPOZORILA
Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hraniti izven dosega otrok, mlajših od treh let. Prehranski dodatki niso mišljeni kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja.
NAČIN SHRANJEVANJA
Hraniti v hladnem in suhem prostoru. Izogibajte se izpostavljanju vročini, direktni sončni svetlobi in vlažnim okoljem. Minimalni rok uporabnosti se nanaša na nepoškodovan, pravilno shranjen izdelek.