D-Manoza – 120 kapsul

16,90

  • PREHRANSKO DOPLNILO Z VISOKIM ODMERKOM D-MANOZE. D-manoza je preprost sladkor, monosaharid, ki je že prisoten v našem telesu in ga najdemo tudi v naravi, še posebej v sadju. D-manoza v našem prehranskem dopolnilu je 100% naravna in 100% veganska.
  • 120 KAPSUL ČISTE D-MANOZE. Priporočeni odmerek 3 kapsule dnevno čiste D-manoze (pridobljene iz breze) zagotavlja skupni vnos 2.000 mg.
  • KORISTI D-MANOZE. D-manoza deluje kot prehransko dopolnilo za ženske s cistitisom in podpira normalno vzdrževanje zdravja sečil ter črevesne flore. Zahvaljujoč priporočenemu dnevnemu odmerku D-manoza pomaga ohranjati ravnovesje v sečilnem sistemu.
  • PREIZKUŠENA KAKOVOST. D-Mannose 120 kapsul je bil ustvarjen z natančno izbiro surovin. Naš izdelek je naravno brez gensko spremenjenih organizmov, brez arom in barvil.
  • CERTIFICIRAN IZDELEK. Bandini Pharma je italijansko podjetje, ki ponuja inovativne in kakovostne izdelke za zdravje in dobro počutje ljudi in deluje dinamično in profesionalno: naši izdelki so izdelani v našem certificiranem laboratoriju GMP, UNI EN ISO 9001:2015 in ISO 22000. Linija Bandini Pharma, v celoti zasnovana v Italiji, vključuje široko paleto izdelkov z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno.
SKU 8033162422368 Category

Dodatne informacije

D-manoza za cistitis je prehransko dopolnilo, ki vsebuje 100% D-manozo.

HRANILNE INFORMACIJE
 
Hranilne informacije ZA dnevni odmerek (3 kapsule)
D-Manoza 2000 mg
SESTAVINE
D-manoza, PREMAZNO SREDSTVO (hidroksipropilmetilceluloza).
NAČIN UPORABE
Zaužijte 3 kapsule dnevno z vodo.
OPOZORILA
Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hranite izven dosega otrok, mlajših od treh let. Prehranski dodatki niso mišljeni kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja.
NAČIN SHRANJEVANJA
Hranite na hladnem in suhem mestu. Izogibajte se izpostavljanju toploti, neposredni sončni svetlobi in vlažnim okoljem. Izraz minimalnega roka uporabnosti se nanaša na nepoškodovan, pravilno shranjen izdelek.