Glutation – 60 kapsul

16,90

  • SUPER ANTIOKSIDANT. Glutation velja za kralja antioksidantov in je optimalna oblika za presnovo v tvojem telesu. Izkoristi najnovejše dosežke s tem izdelkom za tvoje zdravje: visoko biološko razpoložljiv.
  • IMUNSKI OJAČEVALEC. Zaščiti svoje celice, podpiraj svojo jetra in imunski sistem s glutationom. Glutatione deluje na proste radikale in izboljšuje učinkovitost drugih antioksidantov v telesu. Z leti ali zaradi bolezni se naravna proizvodnja glutationa v jetrih zmanjšuje.
  • VSESTRANSKO DELOVANJE NA TVOJE ORGANIZACIJE. Glutatione ima širok spekter delovanja na proteinsko sintezo, upočasnjuje proces staranja celic in tkiv, deluje na kardiovaskularni sistem, prebavni sistem, kognitivno zdravje, odstranjevanje težkih kovin, kot sta kadmij in živo srebro, ki prehajata skozi jetra in ledvice.
  • REFERENČNI LABORATORIJ, ZAGOTOVITEV KAKOVOSTI. Oblikujemo najnovejše prehranske inovacije. Naša prednostna naloga je ustvariti najboljše prehranske dodatke, ki so na voljo na trgu: sledljivost, kakovost, biološka razpoložljivost, upoštevanje evropskih standardov in dobrih proizvodnih praks (GMP).
  • PREMIUM KAKOVOST. Narejeno v Italiji, podvrženo najstrožjim kontrolam kakovosti in varnosti ter z najčistejšimi sestavinami. Sledimo pravilom dobrih proizvodnih praks (GMP). Naši izdelki so tudi certificirani (ISO22000, ISO9001, KOSHER IN HALAL)
SKU 8033162421958 Category

Dodatne informacije

GLUTATION je prehransko dopolnilo na osnovi zmanjšanega L-glutationa.

HRANILNE INFORMACIJE
 
Hranilne informacije Za dnevni odmerek (1 kapsula)
L-glutation 250 mg
SESTAVINE
L-glutation (Setria®) zmanjšan, kapsula (hidroksipropilmetilceluloza, stabilizator: kalcijev karbonat), sredstvo za zgoščevanje: mikrokristalna celuloza; sredstva proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin.
NAČIN UPORABE
Priporočamo zaužitje 1 kapsule na dan.
OPOZORILA
Prehranski dodatki niso mišljeni kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hraniti izven dosega otrok, mlajših od 3 let.
NAČIN SHRANJEVANJA
Shranjujte na hladnem in suhem mestu, stran od virov toplote. Rok uporabnosti se nanaša na nepoškodovan, pravilno shranjen izdelek.