Kreatin monohidrat (mikroniziran) – 120 tablet

12,90

  • VISOK ODMEREK, VISOKA UČINKOVITOST. Prehransko dopolnilo v prahu z 100% kreatin monohidratom (1 dnevni odmerek = 3000 mg kreatina). Embalaža vsebuje 40 odmerkov. Proizvedeno v Italiji.
  • FUNKCIONALNOST. Kreatin je priporočljiv za odrasle športnike, ki se ukvarjajo s intenzivno telesno vadbo, in povečuje telesno zmogljivost pri ponavljajočih se dejavnostih z visoko intenzivnostjo in kratkim trajanjem.
  • NAČIN UPORABE. Vzemite 3 tablete na dan z vodo.
  • PREIZKUŠENA ITALIJANSKA KAKOVOST. Visoka kakovost surovin, največja čistost in hitra absorpcija. Brez neželenih dodatkov, brez arom, barvil, konzervansov, brez gensko spremenjenih organizmov.
  • CERTIFICIRAN IZDELEK. Bandini je italijansko podjetje, ki lahko ponudi inovativne in kakovostne izdelke za zdravje in dobro počutje ljudi, na dinamičen in strokoven način: naši izdelki so izdelani v našem laboratoriju, ki je certificiran po standardih GMP, UNI EN ISO 9001:2015 in ISO 22000. Športna linija Bandini vključuje široko paleto izdelkov z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno.
SKU 8033162422375 Category Tag

Dodatne informacije

Kreatin tablete so prehransko dopolnilo na osnovi kreatin monohidrata.

Kreatin povečuje telesno zmogljivost pri ponavljajočih se dejavnostih z visoko intenzivnostjo in kratkim trajanjem.
HRANILNE INFORMACIJE
 
Hranilne vrednosti Na dnevni odmerek (3 tablete)
Kreatin 3000 mg
SESTAVINE
Kreatin monohidrat; sredstvo za zgoščevanje: celuloza; sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin..
NAČIN UPORABE
Vzemite 3 tablete na dan z vodo.
OPOZORILA
Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hranite izven dosega otrok, mlajših od treh let. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za raznoliko, uravnoteženo prehrano in zdrav način življenja. Ne uporabljajte med nosečnostjo. Zaradi prisotnosti kreatina je izdelek namenjen samo odraslim.
NAČIN SHRANJEVANJA
Hranite na hladnem in suhem mestu. Ne izpostavljajte vročini, neposredni svetlobi in vlažnim okoljem. Najmanjši rok uporabnosti se nanaša na nepoškodovan izdelek, pravilno shranjen.