Kurkuma – 120 kapsul

11,90

  • VISOKE ZMOGLJIVOSTI, VISOKA KONCENTRIRANOST. Veganske kapsule s kurkumo in črnim poprom – Naš kompleks kurkume z visoko koncentriranostjo je izdelan iz 100% organske kurkume in črnega popra. Z eno samo kapsulo boste prejeli 700 mg organske kurkume.
  • FUNKCIONALNOST. Prehransko dopolnilo z visoko biološko uporabnostjo kurkume in črnega popra – Naša kurkuma s piperinom ima visoko biološko uporabnost zaradi dodatka črnega popra, ki povečuje njen učinek. Piperin in črni poper igrata ključno vlogo pri absorpciji kurkume. Poleg tega so naše kapsule s kurkumo majhne in enostavne za zaužitje.
  • NAČIN UPORABE. Kurkuma in piperin za 4 mesece – Kurkuma in piperin, izdelan iz certificiranih sestavin, sta naravni in veganski antioksidant. Steklenička vsebuje 120 kapsul za 4-mesečno oskrbo. Priporočamo zaužitje 1 kapsule kurkume, piperina, priporočljivo med obrokom z enim kozarcem vode.
  • PREIZKUŠENA KAKOVOST. Izvleček kurkume 120 kapsul je bil ustvarjen z natančno izbiro surovin. Naš izdelek je popolnoma brez gensko spremenjenih organizmov, arom in barvil. Naše sestavine in proizvodni postopki so podvrženi strogim nadzorom kakovosti in nosijo oznako GMP.
  • CERTIFICIRAN IZDELEK. Bandini Pharma je italijansko podjetje, ki ponuja inovativne in kakovostne izdelke za zdravje in dobro počutje ljudi in deluje dinamično in profesionalno: naši izdelki so izdelani v našem certificiranem laboratoriju GMP, UNI EN ISO 9001:2015 in ISO 22000. Linija Bandini Pharma, v celoti zasnovana v Italiji, vključuje široko paleto izdelkov z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno.
SKU 8033162422139 Category

Dodatne informacije

Izvleček kurkume je prehransko dopolnilo na osnovi rastlinskega izvlečka kurkume in črnega popra.

HRANILNE INFORMACIJE
Hranilne informacije Za dnevni odmerek (1 kapsula)
Kurkuma v prahu 700 mg
Črni poper
od tega piperin
2,1 mg
2 mg
SESTAVINE
Kurkuma v prahu, rastlinska kapsula (hidroksipropilmetilceluloza); črni poper (Piper nigrum L.) izvleček, Tit. 95% piperin; sredstvo za zgoščevanje: mikrokristalna celuloza; sredstva proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin.
NAČIN UPORABE
Zaužijte 1 kapsulo na dan z vodo ali drugo (nealkoholno) pijačo po izbiri.
OPOZORILA
Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hranite izven dosega otrok, mlajših od 3 let. Prehranski dodatki niso mišljeni kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. Ne uporabljajte med nosečnostjo in pri otrocih ali v daljšem obdobju brez posveta z zdravnikom.
NAČIN SHRANJEVANJA
Hranite na hladnem in suhem mestu. Izogibajte se izpostavljanju toploti, neposredni sončni svetlobi in vlažnim okoljem. Izraz minimalnega roka uporabnosti se nanaša na nepoškodovan izdelek, pravilno shranjen.