MSM – 200 Tablet

12,90

  • IDEALEN PROTI BOLEČINAM V SKLEPIH. Ključen pri tvorbi hrustanca, nohtov in las, žveplo je naravno prisoten nekovinski mineral, ki igra ključno fiziološko vlogo v človeškem telesu in je nujen za boj proti vnetnim stanjem ter pomaga pri bolečinah v mišicah in sklepih.
  • 100% ČIST. MSM 200 tablet je ustvarjen iz skrbne izbire surovin. Naš izdelek je popolnoma brez gensko spremenjenih organizmov, brez arom in barvil.
  • VISOKA UČINKOVITOST, VISOK ODMEREK. Prehransko dopolnilo na osnovi metilsulfonilmetana in vitamina C. Pakiranje vsebuje 200 tablet.
  • 100% VEGANSKO IN BREZ DODATKOV. Naše visokokakovostne tablete MSM ne vsebujejo nobenih umetnih dodatkov. So brez sestavin živalskega izvora. Brez arom, barvil, stabilizatorjev in seveda brez gensko spremenjenih organizmov.
  • CERTIFICIRAN IZDELEK. Bandini Pharma je italijansko podjetje, ki ponuja inovativne in kakovostne izdelke za zdravje in dobro počutje ljudi in deluje dinamično in profesionalno: naši izdelki so izdelani v našem certificiranem laboratoriju GMP, UNI EN ISO 9001:2015 in ISO 22000. Linija Bandini Pharma, v celoti zasnovana v Italiji, vključuje široko paleto izdelkov z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno.
SKU 8033162422146 Category

Dodatne informacije

MSM je prehransko dopolnilo na osnovi metilsulfonilmetana in vitamina C.

HRANILNE INFORMACIJE
Hranilne informacije Za dnevni odmerek (2 tableti)
MSM 2000 mg
Vitamin C 40 mg (50% PDV*)
*PDV: Priporočen Dnevni Vnos
SESTAVINE
Metilsulfonilmetan MSM, vitamin C (L-askorbinska kislina), sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza; sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin; silicij.
NAČIN UPORABE
Zaužijte 2 tableti na dan z vodo ali drugo (nealkoholno) pijačo po izbiri.
OPOZORILA
Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hraniti izven dosega otrok, mlajših od treh let. Prehranski dodatki niso mišljeni kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. Ne uporabljajte med nosečnostjo in pri otrocih ali v daljšem časovnem obdobju brez posveta z zdravnikom.
NAČIN SHRANJEVANJA
Hraniti v hladnem in suhem prostoru. Izogibajte se izpostavljanju virom toplote, neposredni sončni svetlobi in vlažnim okoljem. Rok uporabnosti se nanaša na nepoškodovan, ustrezno shranjen izdelek,.