Vitamin D3 2000 I.E. – 400 tablet

9,90

  • VISOK ODMEREK, ZAGOTOVLJENA ZALOGA. Prehransko dopolnilo z visokim odmerkom (50 μg, 2000 I.E.) vitamina D3 (50 µg) na dnevni odmerek (1 tableta). Praktično pakiranje s 400 tabletami, vsako posamezno pakiranje zagotavlja več kot leto dni oskrbe. 
  • FUNKCIONALNOST. Vitamin D prispeva k vzdrževanju ustrezne presnove kalcija, ki je ključnega pomena za kosti in zobe, k normalnemu delovanju imunskega sistema ter pravilnemu delovanju mišic. 
  • NAČIN UPORABE. Zaužijte 1 tableto na dan z vodo ali drugo (nealkoholno) pijačo po izbiri. Dovolj je ena na dan, da zadovolji potrebe odraslega. Naše mikro-tablete so zelo majhne, s premerom le 6 milimetrov, zato so enostavne za zaužitje in hitro raztopljive.
  • PREIZKUŠENA KAKOVOST. Vitamina D3 2000 U.I. 400 tablet je bila ustvarjena z natančno izbiro surovin. Vitamin D3 (kolekalciferol) je pridobljen iz naravne lanoline z izjemno stabilnostjo. Naš izdelek je popolnoma brez gensko spremenjenih organizmov, arom in barvil.
  • CERTIFICIRAN IZDELEK. Bandini Pharma je italijansko podjetje, ki ponuja inovativne in kakovostne izdelke za zdravje in dobro počutje ljudi in deluje dinamično in profesionalno: naši izdelki so izdelani v našem certificiranem laboratoriju GMP, UNI EN ISO 9001:2015 in ISO 22000. Linija Bandini Pharma, v celoti zasnovana v Italiji, vključuje široko paleto izdelkov z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno.

Dodatne informacije

Vitamina D3 2000 I.E. 400 tablet je prehransko dopolnilo z vitaminom D. 

Vitamin D je bistveni hranilni element za človeško zdravje. Sintetizira se v telesu s pomočjo sončnih žarkov in, čeprav je prisoten v nekaterih živilih, je priporočljivo dopolniti naše zaloge. Prispeva k ohranjanju normalnih kosti in zob, vzdrževanju normalnega delovanja mišic ter normalnemu delovanju imunskega sistema. 
INFORMACIJE O HRANILNI VREDNOSTI 
 
Hranilne informacije Na dnevni odmerek (1 tableta)
Vitamin D3 50 mcg (2000 I.E.*) 1000 % PDV**
*I.E. Internacionalne enote       **PDV Priporočen dnevni vnos 
SESTAVINE 
Oljčno olje (OLEA europaea L.), želatina; sredstvo za ohranjanje vlažnosti: glicerol; vitamin D (kolekalciferol).
NAČIN UPORABE
Priporoča se zaužitje 1 mehke kapsule na dan.
OPOMBE
Prehranski dodatki niso mišljeni kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hranite izven dosega otrok, mlajših od 3 let.
PRAVILA SHRANJEVANJA
Hranite na hladnem in suhem mestu. Izogibajte se izpostavljanju virom toplote, neposredni sončni svetlobi in vlažnim okoljem.