Liposomski Vitamin D (tekoč) – 250 ml

9,90

  • Liposomski vitamin D. Naš prehranski dodatek liposomskega vitamina D zagotavlja kar 2000 enot, dnevni odmerek dovoljen za pravilno oskrbo. Vitamin D prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema, ohranjanju normalnega delovanja mišic ter pomaga pri ohranjanju normalnih kosti in zob. Navodila potrjena s strani EFSA.
  • Prehransko dopolnilo z visoko biološko uporabnostjo. Liposomski vitamin D se razlikuje od drugih prehranskih dodatkov vitamina D zaradi visoke biološke uporabnosti, kar pomeni, da ga telo lažje absorbira.
  • Visok odmerek vitamina D3 brez glutena. Naš vitamin D vsebuje 250 ml. Dovolj je, da zaužijete 2,5 ml vitamina D3 na dan, po možnosti po obroku. Poleg tega ga lahko uživajo tudi ljudje z intoleranco na gluten in vegetarijanci.
  • Registriran pri Ministrstvu za zdravje. Izdelan iz naravnih sestavin, brez gensko spremenjenih organizmov (GMO) in podvržen strogim kontrolam kakovosti, naš čisti vitamin D nosi oznako GMP in je vključen v Register prehranskih dopolnil Ministrstva za zdravje.
  • CERTIFICIRAN IZDELEK. Bandini Pharma je italijansko podjetje, ki ponuja inovativne in kakovostne izdelke za zdravje in dobro počutje ljudi in deluje dinamično in profesionalno: naši izdelki so izdelani v našem certificiranem laboratoriju GMP, UNI EN ISO 9001:2015
SKU 8033162421408 Category Tag

Dodatne informacije

LIPOSOMSKI VITAMIN D tekoči vitamin D z visokim odmerkom.

Vitamin D podpira fiziološko delovanje imunskega sistema in sodeluje v procesu delitve celic.
INFORMACIJE O HRANILNI VREDNOSTI
 
Informacije o hranilni vrednosti Za dnevni vnos (2,5 ml)
Vitamin D 50 mcg (2000 I.E.*) 1000% PDV**
*I.E. Internacionalne enote **PDV Priporočen dnevni vnos
SESTAVINE:
Voda, sladilo: ksilitol; glicerin, stabilizator: sorbitol; aroma, emulgator: sončnični lecitin; vitamin D (kolekalciferol), antioksidant: E307 (D-alfa tokoferol acetat); uravnalec kislosti: citronska kislina; konzervans: kalijev sorbat; sredstvo proti sprijemanju: ksantan gumi.
NAČIN UPORABE:
Priporoča se zaužitje 2,5 ml enkrat na dan. Izdelek lahko zaužijete neposredno ali razredčen v vodi ali drugi (nealkoholni)pijači po izbiri. Pred uporabo dobro pretresite.
OPOZORILA::
Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hraniti izven dosega otrok, mlajših od treh let. Prehranska dopolnila naj ne bi nadomestila raznolike, uravnotežene prehrane in zdravega načina življenja. Pretirano uživanje lahko deluje odvajalno.
PRAVILA SHRANJEVANJA:
Hranite na hladnem in suhem mestu. Izogibajte se izpostavljenosti virom toplote, direktni sončni svetlobi in vlažnim okoljem. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 2 mesecih.