Liposomski B-Complex (tekoč) – 250 ml

14,90

  • VISOK ODMEREK, VISOKA ABSORPCIJA. Prehransko dopolnilo v tekoči liposomski obliki z visokim odmerkom vitaminov skupine B. Steklenička vsebuje 250 ml z praktičnim dozirnim pokrovom za enostavno odmerjanje. Zaužijte 5 ml na dan; izdelek lahko zaužijete neposredno ali razredčenega v vodi ali drugi (nealkoholni) pijači po izbiri. Močan kompleks B: B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12.
  • LIPOSOMALNA TEHNOLOGIJA. Naša liposomska prehranska dopolnila so zasnovana z inovativno liposomsko tehnologijo, kar omogoča večjo absorpcijo snovi v primerjavi s klasičnimi prehranskimi dopolnili. Hranila so lahko vključena v liposome, ki jih tvori dvojni sloj fosfolipidov, podoben celičnim membranam, ki imajo spontano lastnost oblikovanja mehurčkov, ko so v vodni raztopini in ki se napolnijo in vključijo komponente, ki se v njej raztopijo.
  • FUNKCIONALNOST. B1 prispeva k normalnemu delovanju srca in skupaj z B2, B6 in B12 prispeva k energetskemu metabolizmu ter delovanju živčnega sistema. B2 prispeva k ohranjanju normalnih rdečih krvnih celic in skupaj z B6 in B12 prispeva tudi k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. B12 sodeluje pri procesu celične delitve in skupaj z B6 prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema in tvorbi rdečih krvnih celic.
  • PREIZKUŠENA KAKOVOST. Vitamin B-Complex v 365 tabletah je bil ustvarjen z natančno izbiro surovin. Naš izdelek je popolnoma brez gensko spremenjenih organizmov, soje in barvil. Vit B Complex, Bandini Pharma prehransko dopolnilo z vitamini B. Dnevni odmerek vsebuje 1,1 mg B1, 1,4 mg B2, 16 mg B3, 9 mg B5, 2,1 mg B6, 5 mg B7, 200 mcg B9 in 2,5 mcg B12. Po odprtju hraniti v hladilniku največ 2 meseca.
  • CERTIFICIRAN IZDELEK. Bandini Pharma je italijansko podjetje, ki ponuja inovativne in kakovostne izdelke za zdravje in dobro počutje ljudi in deluje dinamično in profesionalno: naši izdelki so izdelani v našem certificiranem laboratoriju GMP, UNI EN ISO 9001:2015 in ISO 22000. Linija Bandini Pharma, v celoti zasnovana v Italiji, vključuje široko paleto izdelkov z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno.
SKU 8033162421712 Category Tag

Dodatne informacije

B-Complex Liposomal Liquid je prehransko dopolnilo z vitamini skupine B.

HRANILNE INFORMACIJE
InforInformacije o hranilni vrednosti Na dnevni odmerek (5 ml)
Vitamin B1 1,1 mg (100% PDV*)
Vitamin B2 1,4 mg (100% PDV*)
Vitamin B3 16 mg (100% PDV*)
Vitamin B5 9 mg (150% PDV*)
Vitamin B6 2,1 mg (150% PDV*)
Vitamin B7 5 mg
Vitamin B9 200 mcg (100% PDV*)
Vitamin B12 2,5 mcg (100% PDV*)
*% PDV: Priporočen dnevni vnos
SESTAVINE:
Voda, sladilo: ksilitol; vlažilec: glicerin; tiamin (vitamin B1), riboflavin (vitamin B2), vitamin B3, vitamin B5, vitamin B6, biotin (B7), folna kislina (B9), vitamin B12, emulgator: sončnični lecitin; aroma, uravnalec kislosti: citronska kislina; konzervans: kalijev sorbat; sredstvo proti strjevanju: ksantan gumi. .
NAČIN UPORABE:
Priporoča se zaužitje 5 ml Liposomskega B Complexa enkrat na dan. Izdelek lahko zaužijete neposredno ali razredčenega v vodi ali (nealkoholni) pijači po izbiri. Pred uporabo dobro pretresite.
OPOZORILA:
Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hraniti izven dosega otrok, mlajših od treh let. Prehranska dopolnila naj ne bi nadomestila raznolike, uravnotežene prehrane in zdravega načina življenja. Pretirano uživanje lahko deluje odvajalno.
PRAVILA SHRANJEVANJA:
Hranite na hladnem in suhem mestu. Izogibajte se izpostavljenosti virom toplote, direktni sončni svetlobi in vlažnim okoljem. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 2 mesecih.