Fortis Magnesium Liposomska Tekočina – 250 ml

19,90

 

 • STOP ANKSIOZNOSTI IN STRESU. Fortis Magnesium je prehransko dopolnilo v tekoči liposomski obliki z visokim odmerkom in visoko biološko uporabnostjo. Fortis Magnesium Liposomska Tekočina omogoča večjo absorpcijo magnezija v našem telesu.
 • DODATEK PRI UTRUJENOSTI IN IZČRPANOSTI. Magnezij prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, k normalni presnovi energije in mišičnemu delovanju, k normalnemu vzdrževanju zdravih zob ter k pravilnemu delovanju živčnega sistema.
 • LIPOSOMSKA TEHNOLOGIJA. Fortis Magnesium Bandini Pharma je proizveden s tehnologijo liposomov, pri kateri majhne sferične delce (liposome) vključijo učinkovino znotraj fosfolipidnega ovoja, kar izboljša absorpcijo v črevesju. Obstaja možnost, da vsebuje nekaj usedlin, a to je znak naravnosti.
 • NAČIN UPORABE. Izdelek je namenjen za dopolnitev dnevne prehrane. Priporoča se zaužitje 10 ml, ki vsebujejo 200 mg, na dan. Po odprtju shranjujte v hladilniku največ 2 meseca.
 • CERTIFICIRAN IZDELEK Bandini Pharma je italijansko podjetje, ki ponuja inovativne in kakovostne izdelke za zdravje in dobro počutje ljudi in deluje dinamično in profesionalno: naši izdelki so izdelani v našem certificiranem laboratoriju GMP, UNI EN ISO 9001:2015 in ISO 22000. Linija Bandini Pharma, v celoti zasnovana v Italiji, vključuje široko paleto izdelkov z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno.
SKU 8033162421415 Category

Dodatne informacije

Fortis Magnesium je prehransko dopolnilo z magnezijem.

Uporablja se lahko ob stresu, utrujenosti, glavobolu, razdražljivosti, živčnosti, predmenstrualnem sindromu, krhkosti kosti ali pomanjkanju kalcija, zaprtju, spazmih in mišičnih krčih, bolečinah v mišicah, težavah z zaspanostjo ali nemirnim spanjem.
OPIS
Magnezij je mineral, ki prispeva k naslednjim funkcijam v telesu:
 • zmanjšanje utrujenosti in izčrpanosti
 • pomoč pri normalnem metabolizmu energije
 • prispeva k elektrolitskemu ravnovesju
 • spodbuja dobro počutje mišično-skeletnega sistema
 • vpliva na vzdrževanje zdravih zob in kosti
 • prispeva k pravilnemu delovanju srčno-žilnega sistema
HRANILNE INFORMACIJE
 
Informacije o hranilni vrednosti Na dnevni odmerek (10 ml)
Magnezij 100 mg (26,67% PDV*)
*PDV: Priporočeni dnevni vnos
SESTAVINE
voda, L-pidolat magnezija, sladilo: ksilitol; glicerol, aroma, emulgator: sončnični lecitin; antioksidant: E307 (alfa-tokoferol); uravnalec kisline: citronska kislina; konzervans: kalijev sorbat; sredstvo proti sprijemanju: ksantan gumi.
NAČIN UPORABE
Priporoča se zaužitje 10 ml liposomskega magnezija enkrat na dan. Izdelek je mogoče zaužiti nerazredčen ali razredčen v vodi ali drugi izbrani ( nealkoholni) pijači. Pred uporabo dobro pretresite.
OPOZORILA
Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hraniti izven dosega otrok, mlajših od treh let. Prehranska dopolnila naj ne bi nadomestila raznolike, uravnotežene prehrane in zdravega načina življenja. Pretirano uživanje lahko deluje odvajalno.
PRAVILA SHRANJEVANJA
Hranite na hladnem in suhem mestu. Izogibajte se izpostavljenosti virom toplote, direktni sončni svetlobi in vlažnim okoljem. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 2 mesecih.