Liposomski Vitamin B12 TEKOČ – 250 ml

11,90

 

  • VISOKI ODMEREK, VISOKA ABSORPCIJA. Prehransko dopolnilo v tekoči liposomski obliki z 1000 mcg (40000% PDV) vitamina B12 na 5 mL (dnevni odmerek). Steklenica 250 mL z praktičnim dozirnim pokrovčkom za enostavno odmerjanje. Izdelek se lahko zaužije nerazredčen ali razredčen v vodi ali drugi izbrani (nealkoholni) pijači.
  • LIPOSOMSKA TEHNOLOGIJA. Naša liposomska prehranska dopolnila so zasnovana z inovativno tehnologijo liposomov, ki omogoča večjo absorpcijo hranil v primerjavi s klasičnimi dopolnili. Hranila se lahko inkapsulirajo v liposome, ki so sestavljeni iz dvojnega sloja fosfolipidov, podobnih celičnim membranam, ki imajo naravno sposobnost oblikovanja mehurčkov, ko so v vodni raztopini, in absorbiranja raztopljenih sestavin vanje.
  • FUNKCIONALNOST. Vitamin B12 prispeva k normalni presnovi energije, normalnemu delovanju živčnega sistema in normalni psihološki funkciji. Prispeva k normalni tvorbi rdečih krvničkov, normalnemu delovanju imunskega sistema, zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter sodeluje pri procesu delitve celic.
  • PREIZKUŠENA KAKOVOST. Liposomski vitamin B12 je bil ustvarjen z natančno izbiro surovin. Naš izdelek ne vsebuje sestavin živalskega izvora (100% veganski), je popolnoma brez gensko spremenjenih organizmov in soje.
  • CERTIFICIRAN IZDELEK Bandini Pharma je italijansko podjetje, ki ponuja inovativne in kakovostne izdelke za zdravje in dobro počutje ljudi in deluje dinamično in profesionalno: naši izdelki so izdelani v našem certificiranem laboratoriju GMP, UNI EN ISO 9001:2015 in ISO 22000. Linija Bandini Pharma, v celoti zasnovana v Italiji, vključuje široko paleto izdelkov z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno.
SKU 8033162421538 Category Tag

Dodatne informacije

VITAMIN B12 LIPOSOMSKA TEKOČINA je prehransko dopolnilo z metilkobalaminom.

Vitamin B12 prispeva k normalnemu metabolizmu energije, normalnemu delovanju živčnega sistema in normalni psihološki funkciji. Prispeva k normalni tvorbi rdečih krvničkov, normalnemu delovanju imunskega sistema, zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter sodeluje pri procesu delitve celic.
HRANILNE INFORMACIJE
 
Informacije o hranilni vrednosti Na dnevni odmerek (5 ml)
Vitamin B12 1000 μg (40000% PDV*)
*PDV: Priporočeni dnevni vnos
SESTAVINE
Voda, vlažilec: glicerol; sladilo: ksilitol; emulgator: sončnični lecitin, uravnalec kislosti: citronska kislina; konzervans: kalijev sorbat; vitamin B12 (metilkobalamin), aroma, sredstvo proti sprijemanju: ksantan gumi.
NAČIN UPORABE
Priporoča se zaužitje 5 ml liposomskega vitamina B12 enkrat na dan. Izdelek je mogoče zaužiti nerazredčen ali razredčen v vodi ali drugi izbrani (nealkoholni) pijači. Pred uporabo dobro pretresite.
OPOZORILA
Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hraniti izven dosega otrok, mlajših od treh let. Prehranska dopolnila naj ne bi nadomestila raznolike, uravnotežene prehrane in zdravega načina življenja. Pretirano uživanje lahko deluje odvajalno.
PRAVILA SHRANJEVANJA
Hranite na hladnem in suhem mestu. Izogibajte se izpostavljenosti virom toplote, direktni sončni svetlobi in vlažnim okoljem. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 2 mesecih.